Hyppää sisältöön

Tervetuloa mukaan huhtikuun verkkokoulutukseen

Avartti-säätiö järjestää ohjaajakoulutuksen verkossa 27.4.2023 klo 9-16.00.

Avartti-ohjelma (DofE) on maailmanlaajuisesti arvostettu ohjelma, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden kehittää itseään ja saavuttaa tavoitteitaan. Ohjelma on suunnattu 14-24-vuotiaille nuorille, ja se sisältää neljä osiota: taito, vapaaehtoistoiminta, liikunta ja seikkailu. Ohjelman tavoitteena on auttaa nuoria löytämään vahvuutensa ja oman polkunsa elämässä.

Ohjaajana sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nuorten elämään ja auttaa heitä kasvamaan henkilökohtaisesti. Ohjaajana sinulla on tärkeä rooli nuorten tukijana ja motivointi onkin avainasemassa ohjelman onnistumisen kannalta. Pääset myös itse kehittämään omia taitojasi ja oppimaan uusia asioita.

Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia ohjaajana Avartti/DofE-ohjelmassa ja tukea nuoria heidän matkallaan kohti tavoitteitaan. Koulutuksessa käydään läpi ohjelman perusteet sekä ohjaajan rooli ja tehtävät. Saat myös käytännön vinkkejä ja työkaluja ohjelman toteuttamiseen omassa organisaatiossasi.

Avartti/DofE-ohjelma on loistava työkalu organisaatiolle, joka haluaa panostaa nuorten kehittämiseen ja tulevaisuuden osaajien kasvattamiseen. Ohjelma tarjoaa organisaatiolle mahdollisuuden rakentaa nuorille tärkeitä taitoja, kuten tiimityöskentelyä, ongelmanratkaisua, johtajuutta ja kommunikointia. Ohjelma auttaa nuoria löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään itsetuntemusta, mikä puolestaan voi vaikuttaa positiivisesti myös heidän koulumenestykseensä ja tulevaisuuden uranäkymiin.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Jaa somessa:

Ota yhteyttä tai anna palautetta