Hyppää sisältöön

Syksyn DofE-ohjaajakoulutukset

The Duke of Edinburgh’s International Award (DofE) on maailmanlaajuinen ohjelma, joka tarjoaa mahtavan mahdollisuuden 14-24-vuotiaille nuorille oppia uutta, innostua ja tarttua seikkailuihin. Ohjelma keskittyy neljään osa-alueeseen: taito, vapaaehtoisuus, liikunta ja seikkailu. Sen päämääränä on auttaa nuoria löytämään omat vahvuutensa ja kasvattamaan itsetuntemusta. Järjestämme syksyn aikana kaksi ohjaajakoulutusta: 15.9.2023 ja 23.11.2023. Koulutukseen on tervetulleita kaikki nuorten kanssa työskentelevät aikuiset.  

DofE-ohjelmassa ohjaajilla on keskeinen rooli

DofE-ohjelman ohjaajilla on korvaamaton rooli nuorten matkalla kohti tavoitteitaan. Ohjaajat toimivat nuorten tukena ja innoittajana. Motivaation ylläpitäminen on keskeistä ohjelman menestymiselle. Ohjaaja voi auttaa nuoria tunnistamaan omat vahvuutensa ja ohjata heitä kohti asetettuja tavoitteita. 

Ohjaajakoulutus tarjoaa valmiudet toimia DofE-ohjelman ohjaajana. Koulutuksessa käsitellään ohjelman perusteet, ohjaajan rooli ja tehtävät, ja saat käytännön vinkkejä ohjelman toteuttamiseen omassa ympäristössä. 

DofE-ohjelma tarjoaa organisaatioille tilaisuuden investoida nuorten kasvuun ja kehitykseen. Ohjelma auttaa nuoria oppimaan arvokkaita taitoja, kuten tiimityöskentelyä, ongelmanratkaisua ja johtajuutta. Nämä taidot eivät ainoastaan auta heitä saavuttamaan omia tavoitteitaan, vaan vaikuttavat myös positiivisesti heidän tulevaisuuteensa. Ohjelma tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden investoida nuorten tulevaisuuteen ja kehittää tärkeitä yhteiskunnallisia taitoja sekä samalla avaa portin kansainväliseen nuorisokasvatustyöhön.

Ilmoittaudu mukaan koulutuksiin: 

Syyskuun koulutus 15.9.2023

Marraskuun koulutus 23.11.2023

Jaa somessa:

Ota yhteyttä tai anna palautetta