Hyppää sisältöön

Suvi Viljanen Avartti-säätiön ohjelmakoordinaattoriksi

Avartti-säätiön ohjelmakoordinaattoriksi on valittu Suvi Viljanen. Hän siirtyy tehtävään nuorisotyönkoordinaattorin tehtävistä Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksistä.

Viljanen on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK) ja viimeistelee yhteisöpedagogi YAMK-tutkintoaan. Järjestötyön lisäksi Viljanen on toiminut vapaaehtoistyössä ja luottamustehtävissä mm. Suomen luisteluliitossa ja Roller Derby -liikuntajärjestöissä.

”Henkilökohtaisesti koen tärkeäksi, että pääsen jatkossakin edistämään nuorten harrastamisen mahdollisuuksia. Avartissa upeaa on aito avoimuus kaikille nuorille. Ohjelma tunnistaa nuorten omat toiveet ja tarjoaa onnistumisen kokemuksia huomioiden myös yksilölliset lähtökohdat. Odotan innolla, että pääsen paremmin tutustumaan Avartin toimijoihin sekä kehittämään toimintaa, jotta yhä useammalla nuorella olisi mahdollisuus osallistua Avartti-ohjelmaan.”

”Saamme Suvista työntekijän, jolla on vahvaa järjestöosaamista. Hän tuo Avartti-säätiöön uusia verkostoja sekä lisää markkinointi-, media- ja digiosaamista”, toteaa säätiön puheenjohtaja Maija-Sisko Kauppila.

Suvi Viljanen aloittaa ohjelmakoordinaattorin tehtävässä 1.12.

Lisätietoja
Maija-Sisko Kauppila, puheenjohtaja
maija-sisko.kauppila(at)avartti.fi

Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn
Jaa somessa:

Ota yhteyttä tai anna palautetta