Hyppää sisältöön

DofE-koulutus nuorisokeskus Anjalassa keskittyi romaniyhteisöihin

Nuorisokeskus Anjalassa järjestettiin 1.-3.9.23 DofE-koulutus, joka oli suunnattu romaniyhteisöissä toimiville ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Koulutuksen tavoitteena oli vahvistaa ja laajentaa osallistujien osaamista nuorten kanssa tehtävässä työssä. 

Koulutuksen aikana esiteltiin Jyväskylän romaninuorten hyviä käytäntöjä. Ne tarjosivat konkreettisia esimerkkejä ja oivalluksia, joita osallistujat voivat hyödyntää toiminnassaan omalla paikkakunnallaan.

Digitaalisten työkalujen käyttö oli yksi koulutuksen keskeisistä teemoista. Osallistujille tarjottiin näkemyksiä ja koulutusta DofE-ohjelman digitaalisten alustojen ja sovellusten käyttöön, jotka tukevat nuorten ohjaamista.

Koulutus ei ollut pelkästään teoreettinen: osallistujat perehtyivät myös käytännön seikkailukasvatukseen. Tämä osuus tarjosi heille mahdollisuuden kokea ja ymmärtää, kuinka seikkailukasvatus liittyy DofE-toimintaan ja kuinka se vaikuttaa nuoriin.

Kolmen päivän koulutus nuorisokeskus Anjalassa oli antoisa. DofE-koulutuksen kautta osallistujat saivat uusia työkaluja ja näkemyksiä, joilla tukea nuoria romaniyhteisöissä.

Jaa somessa:

Ota yhteyttä tai anna palautetta