Hyppää sisältöön

Avartti-ohjelmasta tuli työväline


Jutun kirjoittaja Aila Palmroos toimii ohjaajana Jyväskylän Romaninuoret ry:ssä, ja osallistui Avartti-ohjaajakoulutukseen.

“Avartista tuli työväline työssäni, jonka avulla aion ohjata aktiivisia nuoria. Aktiivisella tarkoitan niitä nuoria, jotka jo harrastavat jotain tai he harjoittavat jotain taitoa. Näen siinä oivan mahdollisuuden nuorella. Olen tarjonnut Avarttia kaikille nuorille.

Olen tällä hetkellä työni ohella saanut olla mukana Bostarin toiminnassa. Olen siellä tavannut näitä aktiivisia nuoria ja heidän kanssa jutellessa ymmärtänyt että “hei, Avartti olisi aivan mieletön apuväline juuri sinulle.”

Bostari on Jyväskylässä sijaitseva kohtaamispaikka 13-29-vuotiaille nuorille. Myös nuorten vanhemmat voivat piipahtaa tilassa ja jututtaa nuorisotyöntekijöitä.

“Eräs poika esimerkiksi tykkää pelata biljardia, siinä olisi hänen taito. Hän harrastaa kamppailulajeja, siinä hänellä olisi liikunta. Eli lyhennettynä Avartti-silmä on kehittynyt.Avartti-ohjaajakoulutuksen jälkeen aloitimme työmme suunnittelun ja mietimme miten voimme kertoa ohjelmasta toimintaan osallistuville nuorille ja näin hyödyntämään Avarttia omassa toiminnassa.”

Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on linkedin LinkedIn
Jaa somessa:

Ota yhteyttä tai anna palautetta